Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » På ön

På ön

Wollmar och jag är hos sväronen/farföräldrarna och myser. Jag och svärmor har nyss gjort en sats Twix-julgodis och vi har hunnit med två kortare promenader i snön och saltluften.

Jag hörde förresten att jag lämnat ett Stockholm i totalt snökaos. Å, vad tacksam jag är att vi inte skulle åka SJ-tåg idag!

Sväronen har köpt en begagnad Teutonia-vagn till oss/Wollmar, så vi reste utan vagn igår. Skööönt! Det är en jättebra vagn med både hård liggdel, mjuklift och sittdel, en vagn vi kommer kunna ha här och använda jättelänge. De hade också fixat en spjälsäng och tagit fram Joseph och Sohans alla gamla bebisfiltar och grejer, så vi kan ha ett problemfritt bebisliv här utan att behöva ha supermycket packning. Verkligen smidigt, måste jag säga.

Wollmar är glad och har lekt och busat med farmor, siya och gammelmormor Britt-Marie idag. Nu har han däckat av utmattning och sover skönt.

Han bajsade idag också, helt normalt bajs. Så idag körde vi med gröt igen. Jag blev så lättad! När det går över 5 dagar emellan blir jag alltid lite stressad.

Jag tror ibland att jag kommer bli känd i mamma-kretsar som “hon som alltid pratar om bajs”… men det är liksom en topic som ligger väldigt långt fram i mitt medvetande hela tiden…Heh.

Nu vaknar Wollmar och jag ska gå och vara social igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *