Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Långresa?

Långresa?

På väg till GBG. Äntligen!
Efter gårdagens snö har praktiskt taget alla tåg in och ut ur Stockholm gått med förssenad avgång. Ändå vågar man inte chansa. Man packar ihop det sista, släcker alla lampor och stressar väg till centralstationen för att absoluuuut inte komma för sent i fall i fall i FALL att tåget mot att förmodan skulle gå i tid.
17:36 skulle tåget gå.
17:15 änländer jag till Stockholms central.
17:18 köper jag en orangina på P-byrån
17:21 annonseras första förseningen till 17:50. Därefter följer en rad av ändringar där förseningen förskjuts mer och mer:
18:00
18:15
18:30
18:40
18:50, spår 10.

Äntligen på tåget som kommer i “tid” och åker så fort som folk hunnit hoppa på.
Sedan är det ju så klart kö på spåret söder ut, med tåg som vill stanna vid Flemmingsberg och Södertälje syd. Så vi får väl se när vi kommer fram.

Man kan ju inte alltid sätta bollen i mål, men det hade varit trevligt om SJ kunde någon gång lära sig av sina misstag och vara förberedda!

Hur som helst så ska jag få träffa alla härligaa och underbara människor på Svergies framsida. Sist och dessutom minst ska jag f se min lilla Wollmar. Daddy misses you!

Rapport från Mia

image

Farfar/Siya sjunger julsånger och Wollmar skallrar med.

Snart ska de iväg till öns äldeboende på advenstfika, deska hälsa på min morfar och min pappa/farfar/siya ska sjunga julsånger.

1 kommentar till “Långresa?”

  1. fast det där inlägget borde väl vara skrivet av Joseph, eftersom jag sitter här i hans föräldrahem sedan några dagar tillbaks… Det var det här med olika inlogg, samma blogg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *