Luciakonsert

Ikväll var vi på en luciakonsert i högalidskyrkan (tack Jessica för biljetterna). Man fick ta med sig barn under förutsättningen att man hade biljett för dem. Så det blev Mia, Wollmar, min kollega Parshin och jag för de fyra biljetterna vi hade. Det är en hemskt fin, mäktig och samtidigt mysig kyrka och musiken resonerade vackert från väggarna och takvalven. Fast vi var inte ensamma om att ha med sig småbarn. Konserten började kl. 18:00 och vid 18:30 började de flesta barn under ett år gråta. Wollmar hade som det underbarn han är redan somnat, men man märke att det var många barn som inte kunde komma till ro under konserten. Trots denna något annorlunda ljudbild var det mysigt att få lite live julmusik för att komma i stämningen.

image

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.