Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Luciakonsert

Luciakonsert

  • av

image

Glad Lucia! Idag var Wollmar och syssling Julius tomtar och lussade för gammelmormor och gammelmorfar. På tal om släkt och lucia så blev Josephs kusin Evelina utnämnd till Göteborgs Lucia igår. Så himla stort!!

Nu på kvällen var vi på en luciakonsert i högalidskyrkan (tack Jessica för biljetterna). Man fick ta med sig barn under förutsättningen att man hade biljett för dem. Så det blev Mia, Wollmar, min kollega Parshin och jag för de fyra biljetterna vi hade. Det är en hemskt fin, mäktig och samtidigt mysig kyrka och musiken resonerade vackert från väggarna och takvalven. Fast vi var inte ensamma om att ha med sig småbarn. Konserten började kl. 18:00 och vid 18:30 började de flesta barn under ett år gråta. Wollmar hade som det underbarn han är redan somnat, men man märke att det var många barn som inte kunde komma till ro under konserten. Trots denna något annorlunda ljudbild var det mysigt att få lite live julmusik för att komma i stämningen.

image

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *