Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Sovmorgon

Sovmorgon

Eftersom Wollmar ammar på nätterna fortfarande är dealen att jag tar nattmatandet och sånt även natten till mina jobbfredagar. Visst vi hade säkert kunna ordna det med flaskmatning och så, men jag känner att det blir för meckigt. Och vill jag fortsätta amma så ska vi nog inte ha nästan ett helt dygn i veckan med pumpning och flaskmatning, det kan nog ställa till det för mjölkproduktionen och så. Men i vår deal ingår också sovmorgon på lördagar för min del. Joseph går upp med Wollmar och ansvarar för att han är nöjd och glad (och lite tyst) så att jag får sova så länge jag behöver. Idag fick jag sovmorgon till nästan 10 på förmiddagen. Hur. Skönt. Som. Helst. Nu är Joseph iväg och ger blod och jag och Wollmar hänger här hemma ackompanjerade av Musikhjälpen . Ikväll får vi Simon och Jenny över på lite lasagne och kvällsmys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *