Julgranssubstitut

image

Idag innan vi skulle gå till julfirandet blev jag sådär jättejätteledsen över att jag inte hade något att ta på mig. Efter ett tag när jag legat i sängen och tänkt att jag nog skulle låtsas vara sjuk så jag skulle slippa gå överhuvudtaget kom jag på att jag kunde köra på hela min srilanka-stass. Byxor, tunika och hårsmycken och hela alltihopet blev det.
Jag kände mig lite som en julgran, men det fick vara,

Nu är vi hemma efter en intensiv dag med familjen. Imorgon är det måndag, och det är egentligen första dagen på två veckor som jag och Wollmar ”bara” ska vara hemma utan att ha något större event inplanerat. Visst, det är en föräldragruppsträff på BVC, men det är ju inget som kräver något större engagemang från vår sida. Rätt så skönt!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *