Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Det bidde inga byxor, sa skräddaren

Det bidde inga byxor, sa skräddaren

Wollmar grät exakt hela tiden under tandläkarbesöket, trots att han sov sött i väntrummet innan… Jag fick be tandläkaren om ursäkt för den dåliga arbetsmiljön jag gav dem.

Sedan gick vi i butiker, jag och Wollmar.

Jag spontanköpte facklor, tänkte att det är juligt och mysigt. Men kanske mest om man typ åker släde, som i barnen i bullerbyn…Men när ska vi använda dem egentligen? På julafton när vi promenerar med barnvagnen från pendeltåget hem till min syster? Cirkus Fernando, liskom. Menmen, vi hittar säkert någon användning för dem. Heh.

Sedan köpte jag en jättefin klänning på Emmaus för 120 kronor. Och gick hem och sydde upp den. Och sprättade upp det igen, eftersom det blev jättefult. Och så sydde jag upp den igen, och fick sprätta en gång till. En omlottklänning med foder, tjenixen vad svårt det var!
Så jag gick om lämnade in den till en skräddare och kommer få den uppsydd för 180 kronor. Jaja.

Efter det gick jag och köpte broccoli och ska göra en kycklingpasta med broccoli. Hoppas den blir god i alla fall, på något sätt känns inte det här riktigt som min bästa dag.

Hejoch hå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *