Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Itsy-Bitsy

Itsy-Bitsy

  • av

När jag kom hem igår möttes jag av världens pysselverkstad. Mia hade kört igång för full muggar med pyssel av olika slag. Tyvärr hade vi inget lim hemma så därför tog hennes huvudprojekt slut efter ett tag.
Då tog hon pappersresterna och knopade ihop lite imse-vimse-spindel dekor till Wollmars rum. Lite färg, en sax, dubbelhäftande, sytråd och vips så var hon klar.
Imse-vimse eller itsy-bitsy som låten heter på engelska är en av Wollmar favoritlåtar. Tror att han tycker om melodin och rörelserna. Favvodelen är när solen stiger upp. Sedan blir det så klart dubbelglädje när vi tar om låten på nästa språk!

Hur blev pysslet då? Här kommer bildbevis:

image

image

image

Visst är hon grym, min fru?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *