Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Sångkort!

Sångkort!

image image image image image Dessa har jag gjort till vännen Malin och bebisen Sixten

Och dessa har jag gjort till oss:

image image Nu är jag klar med alla bilder jag orkar göra för den här gången, 16 stycken blev det. Jag fick lite dåligt samvete när jag bara planerat för svenska sånger, så nu på slutet fick jag måla till några engelska. Kan ni hitta dem? En del kan man ju också ta på både svenska och engelska. Kan ni komma på dem också? Jag hittade en gammal påse som tillhört något halsband jag fått nångång, korten passade perfekt i påsen. På baksidan av korten är det olikfärgade papper. Gissa var snålMian fick dem ifrån? Dem rev jag ut från en såndär reklambok om barnmat som Semper skickade hem till oss häromveckan. Det är en grej från min uppväxt. Min mamma var dagmamma ett tag, vi pysslade med allt som gick att pyssla med. Från min uppväxt har jag lärt mig att se potentiella pysselgrejer i allt. När vi får hem typ facktidningarna kollar jag alltid igenom dem efter roliga bilder och sånt att klippa ut, innan jag lägger dem i återvinningshögen. image

3 kommentarer till “Sångkort!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *