11-15 maj 2013

Vet inte om en bebis liv ser särskilt annorlunda ut när den är på konferens mot hur det ser ut i vanliga fall. Se själva:

image

Äta

image

Krypa/leka

image

Sova

Och…

image

Ja, ni fattar kanske vad W gör här?
Den stora skillnaden är väl dels den ökade rörelsefriheten och dels den stora skara seniorer som glatt hejar på och hälsar på Wollmar.
Han har i gengäld varit otroligt glad och social och utnyttjat alla långa trappor ordentligt.

Livet är härligt.

Equmeniakyrkan

Igår på förhandlingarna bestämdes att det nya trossamfundet innehållande f.d missionskyrkan, baptistkyrkan och metodistkyrkan ska heta equmeniakyrkan.
Jag tycker det känns bra!

Alla enskilda församlingar kommer i framtiden heta sitt eget namn, med tillsatsen – en del av equmeniakyrkan. Jag gissar att en del kommer välja att byta namn ändå, om man typ heter ”Missionskyrkan i….” eller ”(ortsnamn) Baptistförsamling”, men det är som sagt upp till de enskilda fallen.

Idag är det ”bara” en avslutande gudstjänst, vilken vi tänker hoppa över. Vi ska äta långfrukost och sedan ta tåget hem till Stockholm. Vi behöver så en del av söndagen att landa på, att packa upp, handla lite inför veckan och sånt.

Frukostbuffé alltså. We loooooooooooooove breakfast!

Sovmar

Det har hänt något med våra nätter. En positiv förändring.

Natten till idag sov Wollmar – oavbrutet- i sin egen säng mellan 19.30 och 05.30. Av vana gick Joseph upp en gång under natten för att nappa Wollmar, men det behövdes egentligen inte då han ändå sov.

Så. Himla. Skönt.

Hoppas det håller i sig i hundra år. För alltid. Just nu är det bara att tacka och ta emot. Det är så sjukt stor skillnad på att få sova många timmar utan avbrott och att sova fyra-fem timmar i sträck bara. Man mår så mycket bättre!

Annars har vi inte mycket att komma med i bloggväg. Lite vardagsdramatik igår när Joseph plötsligt saknade sin väska och vi efter en lång stunds letande insåg att den var borta. Lyckan när den visade sig finnas kvarglömd på Öppna Förskolan.

På torsdag kväll tar vi tåget ner till Göteborg, åker ut en sväng till Öckerö och åker tilbaks in till stan på lördagen. Joseph ska springa Göteborgsvarvet! Efter det får vi lite kvalitetstid med vänner på kvällen, sova över hos Elvira&Filip för att sedan ta tåget hem på söndagen. Det händer mycket kul i våra liv nu!

Besök på mammas jobb

Idag var vi på Mias jobb. Hemskt kul att få träffa att personer som Mia pratar om dagligen och att de får träffa Wollmar som jag antar att hon pratar om dagligen för dem.

Det är fint att få tillhöra finbesöket.

image
Daddy, är du säker att vi är på rätt bro?

image
Glad mamma och sin bebis

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *