Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Dagens kollage

Dagens kollage

  • av

Idag har vi hållit till i vasastan. Först en tur till tegnérgården för att hälsa på Aylin och Joakim. Det blev en kopp te och en snabb rundvisning innan Wollmar och jag drog oss vidare till läkarhuset vid odenplan. Vi var där för att kolla upp en grej med Wollmars lungor.

Kan verkligen rekommendera att åka dit om man vill kolla upp något kring sitt barns hälsa. Jag kollade på deras hemsida i tisdags kväll och kunde välja en tid idag. Man får 20 minuter, det är kostnadsfritt (som all barnvård som inte är akut är) och alla är välkomna (det vill säga att läkaren kommer inte få dig att känna dig som en 5-åring som gjort något fel).
Kolla in själva på www.barnlakaren.com

Nedan får ni dagens kollage:
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *