Packlista resa med bebis – utvärdering

Att ha ett lakan och klämmor som solskydd till vagnen var en utmärkt idé. Så fort han somnade hade han bra solskydd, det funkade också som avskärmning på kvällarna när vi åt middag utomhus och han sov i vagnen bredvid vårt bord.

Barnmat på burk hade vi kunnat vara utan! Vi har med oss några burkar hem, någon som vill ha?

Pålägg på tub – visst han åt det i början, men bröd med olivolja var ändå mer populärt!

Skärbräda och kniv var ovärderligt. Vi har kunnat haft fruktpauser precis var och när som helst och inte behövt låna grejer eller bara hålla oss till lättskalade och lättdelade frukter som typ banan.

Vi hade kunnat skippa blöjor. Där vi bodde fanns det matbutiker med blöjor typ lika dyrt som här. Vi köpte ett litet paket Huggies, de  har funkat bra.

Alvedon och febertermometer kom till användning, vi var väldigt nöjda med att ha haft med det.

UV-kläder, så himla bra!

Vanliga kläder… vi hade kunnat skippa bodys, det var för varmt. Tunna skjortor var bäst. Och vi valde ju att inte ta med några shorts, för solskyddets skull. I efterhand skulle vi tagit med detta, det är ju varmt även om man är i skuggan.

Och: Det var så himla bra att ha massor med återförslutningsbara påsar! Att lägga banan i, och upptäcka att allt inte blivit kladdigt, även om bananen mosats längst ner i en ryggsäck. Att packa barnmatsburkar i, så att man skyddar resten av packningen om de skulle gå sönder i transporten. Att sätta mackor i, som man smugglar ut från hotellfrukosten. Att ha tvättservetter i. Ja, ni förstår...

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *