20-25 juli 2013

Idag har solen och värmen verkligen kommit. Efter lunch packade vi iordning fika och badgrejer och gick den långa tre minuterspromenaden ner till Hjälvik. Sedan var det så som sommar ska vara. Sol, frukt, bad , sim och numera sitta vid strandkanten och gräva i sanden.

image

Ny kompis!

image

Idag fick vi träffa vår nya kompis Arvin! En liten sötskrutt! Wollmar fattade inte riktigt grejen med bebisen, men vi andra fick njuta av lite bebisgos!

image
image
image
image

Tid med en kusin

Igår kväll åkte vi hem till min syster och hängde med dem och några av deras vänner. Vi sov över och har varit där idag under dagen med. Wollmars största behållning har varit en gitarr, lägenhetens trappa, familjens chihuahua och så klart stora kusinen Sofia. I morse låg han och gosade med henne tills han somnade. Idag har vi promenerat i trädgårdsföreningen och ätit lunch.
Nu är vi på väg ut till Öckerö igen och hoppas på fortsatt bra väder.

image
image

Fler kusiner och vinbär!

Idag har vädret varit lite skiftande så vi har hållit oss hemmavid under förmiddagen. Min pappa lagade en härlig god Sri Lankesisk rätt (Stringhoppers) som vi alla njöt av, särskilt Wollmar.

Övriga aktiviteter på förmiddagen har varit att göra lankesiska köttfärspiroger till Wollmars kalas och svartvinbärsplockning.
Efter lunch drog vi till Frölunda och hälsade på min bror med familj.

image


Han har verkligen gosat och haft det hur kul som helst med kusinerna. Tyvärr blev det lite för mycket av det goda och hans energi tog slut redan 18:20. Så det blev napp, snuttis och lite “In the night garden”.

image

Nu är vi hemma och kokar saft av vinbären. Luktar barndom så det skriker om det.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *