Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Vecka 18, igen

Vecka 18, igen

  • av

 

Vi blev flyttade några dagar på ultraljudet, så vecka 18 blir lite längre än vanligt. Precis samma sak hände med Wollmar, den gången var det vecka 19 som blev lång om jag inte missminner mig.

När värkarna satte igång var det exakt på den första beräknade förlossningsdagen. Jag misstänker att det egentligen är lite så den här gången också, att bebisen kanske bara är lite liten och att datumet inte skulle flyttats egentligen.

Menmen. Den här gången är beräknad förlossnings-datumet av mindre värde, det kommer bara vara ett datum som man räknar utifrån vad gäller kejsarsnittet. Och eftersom som man bara får graviditetspenning till och med 11 dagar innan BF, så är det egentligen ganska bra. Förmodligen blir det ett inget eller väldigt litet glapp där emellan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *