Året 2013 i mobilbilder (Joseph)

Här kommer då bilder (och en video) av året som gått genom min mobiltelefon. Det är sjukt när man gör en tillbakablick och inser hur mycket faktiskt har hänt. För ett år sedan hade jag precis börjat med mina 20 % föräldraledighet. En dag i veckan fick jag förmånen att vara hemma med Wollmar. Nu är jag på mina sista två veckor innan hela min föräldraledighet med Wollmar är slut. #insane

I januari lärde sig Wollmar att sitta upp när vi var i sälen med vännerna Simon och Jenny och Oscar och Carro (plus lilla Edvin i magen).
Mia åkte in med Wollmar en dag till akuten och berättar att han har RS-virus. Hon ringde mig på jobbet och berättade allt samt att de skulle ligga kvar hela dagen på sjukhuset och kanske över natten med. Wollmar verkade vara vid gott mod och Mia berättade att jag inte skulle göra någon nytta på sjukhuset och att jag skulle jobba klart min ordinarie arbetsdag. Jag tror nästan att jag hade en värre dag med oro den dagen än vad Wollmar och Mia hade.

wpid-20130217_122957.jpgI februari får vi besök av mina föräldrar och Siya visar Wollmar hur man kryper.

wpid-20130319_200750.jpg

I mars börjar jag gå på pappagrupp och träffar massor av roliga personer som jag haft förmånen att umgås med under årets gång.

wpid-20130401_124334.jpgI april började Mia jobba 80 % och jag gick på motsvarande 80 % hemma med Wollmar. Våren började komma och det blev många härliga promenader ute. På bilden kan vi se att Wollmar precis fått sina två första tänder.

wpid-IMG_20130530_105103.jpgMaj. Starten till det oändliga parkhänget. Vi åker även till Karlstad på kyrkoårsmöte och Wollmar visar att han tycker att trappor är bland det mest fantastiska i världen.

wpid-IMG_20130621_144648.jpgLagom till midsommar har vårt lilla monster fått ännu fler tänder. Mia går på semester, vi åker på restresa till Italien och påbörjade vår längsta och bästa sommar hittills!

wpid-20130715_153723_1.jpgBusmar sitter glatt med mormor i skogen medan vi plockar blåbär (så länge det fanns bär för honom att äta). I mitten av juli åkte vi väster ut och tillbringade två veckor på Öckerö/Göteborg.

wpid-20130817_205736_1.jpgI augusti var det dags för midnattsloppet. Mitt tredje lopp och Mias premiär. Det blev personbästa för oss båda! Wollmar sprang kanske inte något enmilslopp men han bemästrade i alla fall konsten att gå under denna månad.

wpid-20130907_190338_1.jpgI september återgick Mia till jobbet och Wollmar och jag for tillbaka till Öckerö i en vecka. Där fick han mer tid med sin farmor och siya och fick även träffa alla kusinerna på min sida släkten.

wpid-20131010_145015.jpgParkhäng i oktober var betydligt roligare. Genomgående lekordning under hela året var gunga, rutschkana, sandlåda och sedan vad nu annat en lekpark har att erbjuda. I denna månad får vi även positivt på graviditetstest och lilla sleepy bird är ett faktum (om ännu dold)

wpid-20131031_133713.jpg

Även om höstvädret i år varit helt underbar valde vi att hänga inomhus då och då. Rum för barn och öppna förskolan var frekventa tillhåll.

wpid-20131225_120845.jpgDecember kom men vintern uteblev. Till jul åkte vi till Öckerö för att fira med min släkt. Wollmar blev finkammad på julafton men ville inte fångas glad på kort.m Wollmars språkutveckling exploderar under denna tid och flera nya ord lärdes varje dag.

 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.