Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Gott nytt 2014!

Gott nytt 2014!

Idag har vi firat nyår i goda vänners lag hos Carro och Oscar tillsammans med Elvira och Filip. Småttingarna Edvin och Arvin var så klart också med. Wollmar fick dock stanna hemma med farmor och siya och fick en mysig kväll med dem (mysig kväll = massa lek + fem pannkakor + dusch + gos + läggning). I och med att alla hade barn som inte orkade vänta in det nya året och därmed skulle vakna lika tidigt nästkommande morgon (år), körde vi ett nyårsfirande betydligt tidigare än vanligt.

Vi kom fram kl 16, åt en trevlig tre-rätters middag och skålade in det nya året med champanj 20:30. Vi kollade upp att de som på riktigt firar nyår när klockan i Sverige var 20:30 var Afganistan som ligger i tidszon +4:30. Så vi lärde oss att gott nytt år på Dari heter “Sale naw tabrik” och mässade detta med höjda glas då klockan slog in det nya året.

Sedan for vi hem för att lägga oss i god tid men fick tyvärr vänta i 45 minuter vid färjelägret då det enbart var 1-timmestrafik idag. Kul.

Hur som helst har nu snart året kommit till sitt slut även i Sverige och alla vi fyra i familjen Fernando och på Bakingbabies vill önska er läsare ett mycket gott nytt år och hoppas att vi kan dela många goda blogginlägg med er även 2014! Tack för ett gott 2013 och vi ses nästa år!
image

2 kommentarer till “Gott nytt 2014!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *