Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Tacksamhetsonsdag

Tacksamhetsonsdag

Stora saker i familjen Fernando:

1. Jag har varit på läkarbesök på barnmorskemottagningen. Han konstaterade att jag troligen kommer ha de här kraftiga och till och från onda sammandragningarna graviditeten ut. Men han både kollade med vaginalt ultraljud och kände på livmodertappen. Inga tecken på att jag håller på att öppna mig i förtid. Så: alles gut.
Jag kan leva med att ha ont, bara jag är säker på att inte riskera något med Sleepy.
Och just nu känns det som om jag vunnit högst vinsten: Jag får både fortsätta träna och jobba!
Om det förvärras ytterligare skulle jag träffa honom igen, så får han göra en ny bedömning om jag ska börja med bricanylbehandling och ev. sjukskrivning.
Men inget sånt än så länge! Heja heja!

2. Wollmar har haft en toppendag på förskolan. Lekt själv, suttit i en frökens knä under sångstunden, ätit bra (och satt fortfarande och åt medan de började plocka undan) och sedan somnat nära en av fröknarna. Joseph anslöt när Wollmar vaknat och inte ens då blev då någon gråt. Hurra för världens modigaste lillkille!

0 kommentarer till “Tacksamhetsonsdag”

  1. Mia, var rädd om dig och Sleepy! Skönt att det inte är någon fara nu, men jag tror ändå att kroppen talar sitt tydlgia språk till dig – ta det lungt. Det är okej! Kramar

  2. Skönt att det inte verkar vara någon fara med sammandragningarna. Mia, vad menar du? Förstod inte. Låter det som ischias eller inte? O läste något om falsk ischias också. Hur får jag det träningsprogrammet?

  3. Så bra att “ha” en sjukgymnast 😉 Smärtan är sådär strålande som det verkar som att ischiassmärta är men tror också helt klart på att det är musklerna o det andra du nämnde. Ja, gärna!

  4. Säger som Elvira. Det viktigaste är att du tar hand om dig och sleepy! Och jag visste väl att Wollmar skulle klara inskolningen galant 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *