Vecka 26

image

Vi ska ut och fira Simons 30-årsdag och ska ha barnvakt ikväll! Därav den sparsamt blottade magen, jag har klänning och hela alltihopet på mig.
Egentligen skulle min mamma ha Wollmar på övernattning idag, men eftersom hon passat kusinerna som precis fått en ny lillebror så behövde hon få en god natts sömn på egen hand. Min syster och look-a-like Fia och hennes Jareer kommer istället.

Av lite olika anledningar får vi tyvärr bara 10 minuters överlämning till dem innan vi måste dra, så kvällen kan gå lite hur som helst. Det var i julas som Wollmar senast blev nattad av någon annan än oss, och det var av farmor som vi då hade varit hos i mer än en vecka. Så, som sagt, ingen aning hur det kommer gå.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *