Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Vecka 31

Vecka 31

Sista helgen där här gravida kvinnan har en helg som omges av arbetsdagar. I veckan jobbar jag mina sista tre dagar för i år!
Uuuuuuunderbart!

Idag har vi också varit på BVC och spelat in en informatiosfilm om pappagruppsprojektet som Josephs pappagrupp tillhörde. Det ska bli en “reklamfilm” för pappagrupper och det är nätverket MenCare och Män för Jämställdhet som står bakom. Typ.

image

Veckans mage, i slutet av vecka 31 nu.

image

Wollmar ville också vara med och visa magen, såklart.

Sista arbetsveckan

De här veckan är alltså den sista, efterlängtade jobbveckan för mig.
Eftersom jag haft hotet om sjukskrivning över mig i princip sedan i julas är jag så sjukt nöjd med att snart vara i mål. Jag har kunnat slutföra allt det jag ville: HLR-utbildningarna jag hade inplanerade och de sista omgångarna med träningskurserna för nyblivna mammor.

Jag skriver ju ganska lite om mitt jobb av rent etiska skäl, men jag ääälskar att hålla i de kurserna.
Imorgon ska jag också träffa en kollega på Rehab Södermalm, de ska också börja med konceptet. Jag är ändå rätt stolt, nu är det alltså 3 rehabmottagningar som startar upp mammaträningskurser efter mitt initiativ!

Idag hade jag sista patientmötet för i år. Det känns så himla bra! Jag känner att jag blivit en bättre sjukgymnast sedan jag kom tillbaks efter föräldraledigheten med Wollmar, och det är otroligt tillfredsställande. Jag går på ny ledighet med en bra känsla i magen.

Vikarierna är nu introducerade och i full gång med patientarbetet, så mina två sista arbetsdagar blir mest administrativt arbete. Rätt skönt!

Den här veckan är dock lite tung. Joseph har en mastodontvecka på jobbet och kommer jobba över och komma hem efter att Wollmar lagt sig alla dagar. Det kommer bli tufft för Wollmar och det blir lite tyngre för mig som inte får någon avlastning, direkt.

Men idag har jag haft Aylin här hela eftermiddagen, så jag har kunnat laga mat och sköta tvättstugan. Wollmar har lekt och busat och badat och myst och haft en toppeneftermiddag. Hon kommer förbi imorgon också, jag är sååå tacksam!

Imorgon glider vi också över till graviditetsvecka 32. Det börjar närma sig nu!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *