Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Påsken 2014

Påsken 2014

dag är det påskafton, om det nu skulle ha undgått någon. Och till påsk ska man ju få ett påskägg. Mia har i vecka varit och köpt ihop lite smågrejer åt Wollmar och lagt dem i ett påskägg. Det stora ägget har stått framme sedan skärtorsdagen och vi har pratat om ägg och påsk och sånt med Wollmar.

Efter frukost idag fick Wollmar öppna ägget. Godis? NEE! Än har han inte börjat med godis och det ligger trygg undanstoppat i Mias och mitt lilla påskägg.

image

Så vad låg det då i Wollmars ägg? Jo, två småbilar (dinkies som de kallas på engelska), en flaska badskum, en babybody-bakform (mest kanske till Mia och mig och sleepy) och en stor plastlastbil (som inte fick plats i ägget).

image

image

image

Wollmar blev fantastiskt glad och såklart även vi. Nu ska vi förbereda ett påskbröd och i eftermiddag åker vi med två sorters marinerat lammkött och två sorters bröd till påskfirandet med Mias familj i Östertälje.

Glad påsk på er alla!

Vilken fantastisk påskhelg! Vädret har ju varit helt uuuunderbart! Igår firade vi ju påskafton med min mamma och systrarna med familjer. Åtta syskonbarn mellan 8-0 år och en vänfamilj med en liten flicka på 2. Vi hade knytis, det brukar vi ha. Så himla mycket gott! Vi premiärgrillade, de är ju också en hit.
Min mamma hade gömt påskpresenter till alla barnen i trädgården och både Wollmar och Sleepy fick saker. Wollmar fick en liten spann med en get och en uppdragbar kanin som kunde gå och Sleepy fick en body.

I morse konstaterade vi att det var lika underbart väder och bestämde lite hastigt och lustigt att åka till Mulle Meckparken i Solna. Vi var där redan vid 9 och var kvar tills att Wollmar bad om att få sova. Han sov i vagnen på vägen hem och vi passade på att gå och köpa kebab och sätta oss i Bysistäppan och äta lunch i solen. Wollmar vaknade och fick såklart smaka. Efteråt lekte vi lite på lekplatsen där också.

Sedan drog vi förbi ICA och sen hem. Efter en liten ny insmörjning med solskyddsfaktor gick vi ut igen, till vår närmsta park den gången. Jag och Joseph turades om att ta en glasspaus på en bänk i solen medan den andre av oss härjade runt med Wollmar. Så härligt att kunna vara ute i barärmad utan att frysa det minsta lilla!

Nu på kvällen fick Wollmar premiärbada med badskum och somnade redan halv sex, helt slut efter en härlig, solig dag.
Imorgon är ytterligare en till ledig dag, och också Josephs födelsedag.

image

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *