18 maj

En söndag för 28 år sedan föddes jag. Min mamma var då 30 år och jag var hennes fjärde dotter.
Idag ligger jag här på min egen födelsedag och har precis fått min andra son. Det känns fint.
Istället för sång och kramar från Joseph och Wollmar har dagen dock börjat med att jag fick mer morfin och en shot gaviscon. Känns helt okej, ändå.
Jag får ju tillbringa dagen med den här godingen.

image</a

image

image

På det hela taget är det oändligt mycket mer synd om Joseph, tänk alltså att han fick spendera en natt med sin nyfödda son och sedan lämna oss. Jag försöker såklart skicka bilder och så, men det fattar väl vem som helst att det inte är samma sak.

Mina förhoppningar för dagen är att de ska kolla till operationssåret och se att allt ser bra ut, att de ska väga Wilfred och konstatera att viktnedgången håller sig inom normala gränser (tydligen går snittbebisar ner mer, ofta) och att smärtan ska börja ge med sig.
Imorgon VILL jag gå hem!

Comments (2)

Så himla lik Wollmar!! Gosnosen!

Så lik brorsan!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.