Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Firar en månad

Firar en månad

Idag firar vi en månad som tvåbarnsfamilj och passade på att ta en familjebild. Vår kamera går tydligen att koppla till mobilen, så att man kan knäppa av kortet via mobilen som en “fjärrkontroll”. Ganska coolt! Vi håller också på att göra en fotobok för Wilfreds första månad. Vi gjorde en med Wollmar och då behöver vi ju göra samma sak nu för att det ska vara rättvist. Då funkade fotoboken mycket som bearbetning över förlossningen och tiden efter, tiden som jag i princip missade eftersom jag mådde så dåligt. Idag är det helt annorlunda. Det har varit en lycklig och välmående första månad.

DSC01699

DSC01709
Wilfred firar sin enmånadsdag med att göra i princip som vanligt: sova, äta, bajsa, titta.
Han har dock blivit mycket mer vaken och “med” den senaste tiden och uppskattar nu att titta på leksakerna som hänger i babysittern. Ikväll ska vi därför ta fram babygymmet. Han kräks inte riktigt lika mycket som Wollmar, men måste nog ändå klassas som en kräksbebis. Han gillar att ligga i vagnen när vi går våra dagliga motionspromenader, men tycker lika mycket om att bli buren i sjalen som transportmedel. När han är ledsen blir han tröstad av att bli ammad eller bli buren i sjalen.

Wollmar verkar ha funnit sig i vår nya familjekonstallation nu. Han sover bra, är lika lätt att natta som vanligt, äter och leker som vanligt. När jag lämnade på förskolan idag var han glad, skönt att också det är tillbaks till det normala. Han hjälper till med att hämta Wilfreds napp när han är ledsen, hämtar kräkshanddukar när han kräks och är noga med att berätta för oss när Wilfred är vaken och glad eller ledsen.

1 kommentar till “Firar en månad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *