Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Wilfred 2 månaders kontroll

Wilfred 2 månaders kontroll

  • av

Idag var Mia på 2-månaders kontroll med Wilfred. Allt var som det skulle och bättre än man kunde ana med en 2 veckor tidigt född och förkyld/feber-drabbat barn. Wollmar vägde vid 2 mån 2 dagar 5915 g och var 60 cm lång. Wilfred ligger inte långt efter med sina 5780 g och 59 cm.
Det lustiga är att Wilfred inte ser lika tjock ut som Wollmar. Det är något med Wilfreds utseende som gör att han upplevs mer lång och smal än Wollmar gjorde. Nu talar siffrorna emot oss på denna punkt och det kan faktiskt vara så att minnet spelar oss ett spratt. Hur som helst är det så det känns. Oavsett hur det är så känn det bra att gossen växer och att den senaste veckans febersvit inte gjort något större hack i tillväxkurvan.
Till skillnad från Wollmars 2 månadskontroll fick Wilfred vaccin mot ROTA-virus. Det var en oral dos som kommer att upprepas i samband med 3-månadersvaccineringen.
Efter febern har han även kommit in i en ny nivå av medvetande. Vi kunde ana att den fanns där under ytn när han var sjuk men nu har det trätt fram till sin rätt. Han ligger och jollrar och tittar och svarsler och vill prata med oss. Det är så himla fint och mysigt att personen Wilfred träder fram mer och mer.

I övrigt så är det min sista arbetsdag imorgon och sedan är det SEMESTER! Hurra!
Imorgon är det också prick två år sedan jag gick på semester helgen innan Wollmar föddes. Den fredagen gick vi och köpte glass på 18 smaker på Timmermansgatan för att fira. Imorgon tänker vi göra en favorit i repris. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *