Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Wilfred 8 månader

Wilfred 8 månader

  • av

Idag är Wilfred 8 månader. Vem är det då? Jo det är en glad och rolig pojke som gärna sover om han får vara nära men annars är han helst vaken. Han äter gärna all mat som serveras honom och gillar extra mycket kokta mosade äpplen blandade med banan. Han gillar även att sitta och pilla i sig leverpastejsmörgås.

Han kan hasa sig baklänges liggandes på mage och snurrar runt. Han babblar på för fulla livet med “ya-ya-ya”, “da-da-da” och “la-la-la”. Han har två tänder ner till och får mycket snart en eller två tänder upptill.

På vinst och förslust har vi börjat potträna honom samtidigt som vi håller på med Wollmar och för Wilfreds del har det kommit sig helt naturligt. Bara man sätter honom på pottan eftermåltider eller i samband med att han sitter och krystar så behöver vi inte byta bajsblöjor alls. Vi får väl se hur det blir framåt sett när han kan röra på sig mer men just nu kan jag räkna antalet bytta bajsblöjor den senaste veckan på en hand.

Wilfred som person kommer fram mer och mer och han är verkligen en härlig liten människa att spendera dagarna med.

 

image

0 kommentarer till “Wilfred 8 månader”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *