Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » 6-10 maj 2015

6-10 maj 2015

image

Här om natten drömde jag att jag vunnit en löparresa till Rom, en vecka med hotell, mat, och löpträning och en halvmara inbokad. Jag hade dessutom fått ett par nya Asics-skor.

Förstår ni grejen? Haja lyckan!
Tänk att få dra iväg till, sova hela nätter, träna i spännande miljöer och avsluta med ett svettigt lopp. Dessutom i Rom. Ge mig glass, pizza och charkuterier och oliver och en skvätt vin!

Synd att det bara var en dröm!

Joseph och jag har annars vågat börja drömma om att någon gång dra iväg utan barn och springa ett gemensamt marathonlopp i någon trevlig stad. Hoppas livet tillåter det någon gång, både att lämna barnen och att vi båda kan vara i marathonform samtidigt. Det krävs ju en hel del löptimmar för det…

Ja, det var två drömmar, det!

Skadad?

imageOm en vecka fyller Wilfred ett år. Ett år sedan den där sommarvarma vårdagen då vi hand i hand promenerad upp till Södersjukhuset med pirr i magen. Så himla fina minnen.

Det är också snart ett år sen jag började träna igen efter graviditeten. Det var ju aldrig så att jag faktiskt slutade, men preggoträning och vanlig träning är inte samma sak, inte för mig i alla fall.

Schemat har hängt på kylskåpet och har noga blivit kryssat för utförda löppass. De gröna fälten är träningspass som inte blivit av på grund av sjukdom och under en vecka på grund av semester.

Imorgon är det exakt två veckor kvar.

Jag har ont i foten. Jag fick ont i vänsterfoten efter att ha sprungit 21 km förra fredagen. Sedan dess har jag vilat, och så sprang jag till jobbet först idag.

Jag fick ont igen. Inte alls akut egentligen, men tillräckligt för att jag tar det som en varningssignal. Därför ställer jag nu in de sista löp-passen inför loppet och prioriterar rehabträning, knäkontroll och fotstabilitet. Inte för att det kommer hinna hända så mycket, men mest för att känna att jag faktiskt gör något alls. 

Hm.

Jag började springa inför Göteborgsvarvet helt förutsättningslöst, ville testa om jag kunde och hade målet att mest av allt komma runt. Efter att ha klarat två 21 kms-pass på prick 120 minuter respektive 121 minuter så hoppas jag så varmt och innerligt att jag klarar det under två timmar. Hur blev det så här? Nu har jag ju helt plötsligt lite press på mig själv!

Ett tids-mål och en ont fot. Gah. Nu är det något som jag vill så gärna.

Är ni i Göteborg den 23 maj så är ni helt enkelt skyldiga mig lite påhejning. Okej??

I exil

Eftersom Joseph roddat ihop en svensexa för blivande svågern idag har jag och barnen spenderat dagen, kvällen och snart natten hos min mamma.

image

Skönt att få strössla ett annat golv med duplo för omväxlings skull.

Wollmar kommer få dela säng med mamma i natt och jag och Wilfred 90-sängen som jag hade under uppväxten. Vi hoppas på närhetsuppladdade barn som behagar ta sovmorgon till åtta imorgon.

Moahahaha. Som att det finns en chans på miljonen att det kommer hända.

Jaja, nu detta:

image

Hängigt

image

Wollmar är febrig. Vi har en sån där dag när vi hänger i soffan och äter pannkakor till lunch.

Alla vi andra verkar friska, som tur är.
Men Nalle Puh har uppenbarligen en förslöande effekt på mig. Jag är så sömnig att jag har svårt att hålla ögonen öppna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *