Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Wilfreds 1 årskalas

Wilfreds 1 årskalas

image

Det finns inget som helst egenvärde med att skrytblogga, men vi hade ett fantastiskt trevligt ettårskalas igår och vi är stolta över resultatet vårt idoga bakande. Att ha klarat av en möhippa inklusive råddning och fix för detta samt ett ettårskalas på en och samma helg läggs till handlingarna i kategorin “storslagna saker vi är stolta över”. Ettårskalaset innefattar ju att vi också har en ettåring och en snart treåring hemma, och det är ju en logistisk utmaning i sig.

Jag och Joseph är ett bra bak-team. Jag mätte upp alla ingredienser, Joseph bakade bottnarna. Jag gjorde fyllningar och monterade ihop tårtan, Joseph gjorde dekoren. image

Utöver tårta hade vi gjort muffins med chokladchunks, en frostning och marsipan. Halvsnygga choklad-W:n fick toppa. image

Vi hedrar Josephs lankesiska rötter med att alltid försöka ha salt-fika på kalas också. Piroger med sri lankesisk fyllning, grönsaksfyllning i hälften, fiskfyllning i andra hälften. Och så chocolate chip cookies. Efter att ha sett på “Piglet’s big movie” typ varje helg i en månad nu är dessa självklart “Kanga’s cookies” hemma hos oss. image

wpid-wp-1431976243774.jpeg

wpid-wp-1431976261165.jpegJag har fått testa en massa bakprodukter från Odense via buzzador, både marsipan i olika utförandet och olika sorters bak-choklad. Det underlättade och piffade till kalaset på många sätt!

image

wpid-wp-1431976272328.jpegTyvärr avslutades kvällen på ett halvtrist sätt genom att Wilfred fick andningssvårigheter och Joseph fick ta honom till barnakuten. Han har egentligen bara en vanlig mild förkylning, men när det väl sätter sig på hans luftvägar blir det jobbigt för honom. Men efter lite inhalationer och grejer fick de komma hem.

Etiketter:

2 kommentarer till “Wilfreds 1 årskalas”

    1. Men välkommen! ☺ Grymt med träningsvärk!! Jag läser din blogg med, men det känns lite mer obvious, hehe. Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *