Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » 21-26 oktober 2015

21-26 oktober 2015

Chokladmuffins med Wollmar

Vi har ju lyckan av att ha två barn som fortfarande sover på dagtid. Wollmar kan utan problem sova två timmar på dagen och ändå somna prick klockan åtta på kvällen. Jag vet att de flesta treåringar inte kan det, och jag tänker inte klaga och bara tacka och ta emot så länge det varar.

Idag är båda barnen hemma och efter att vi lekparkat hela morgonen somnade Wilfred i vagnen på vägen hem. Jag och Wollmar bestämde då viskandes att vi skulle baka när vi kom hem. Sagt och gjort, vi hann baka en sats med muffins och äta några sedan de snabbsvalnat på balkonen. Och nu sover han. Hej lunchrast och skrivtid!!

Wollmars insats i bakandet var väl kanske mest detta:
image

image

Min torsdag i bilder

Dagen började med att jag mötte upp min fysioterapeut-bästis och och gamla kursare Elvira när hennes tåg kom till stationen och så gick vi tillsammans till Waterfront där Fysioterapi äger rum. Först gick vi och kollade att våra posters var på plats.

image


Det var dom! Vi gick på ett intressant symposium om personcentrerad fysioterapi och sen fick vi tag i kaffe. Ni som röstade på “den orientaliska” i klädomröstningen vann. Jag hade nog egentligen valt den röda, men den var smutsig vid närmare kontroll.

image

Nästa anhalt på dagen var detta:

image


Men det var så fullt av vetgiriga fysioterapeuter så vi hamnade att sitta under ett bord, lutandes mot en pelare….

image


Och där kunde jag konstatera att fysioterapiuniformen med sanning är jeans.

image


Sen gick vi och gjorde oss redo vid våra poster, redo för att mingla och presentera!

image


Elviras poster har också varit på kongress i Singapore, så den har en internationell touch.

image


Jag hittade den här illustrationen som jag gillade:

image


Våra posterpresentationer var tyvärr på “fel” sida av byggnaden, alla de som jag egentligen var intresserad av hann jag aldrig gå till och prata med. Men här kommer lite bilder på intressanta postrar:

image
image
image

Det var på det hela taget en toppendag, och nu har jag gjort mitt som posterpresentatör för den här gången. För att jag ska bli färdig och godkänd specialist inom obstetrik, gynekologi och urologi kommer jag alltså behöva skriva en ny uppsats och presentera även den i ett vetenskapligt sammanhang. Men nu vet jag hur jag gör i alla fall!

Imorgon blir det patient-jobb igen och sedan är det redan helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *