Nyårsafton 2015

Som småbarnsfamilj med mycket kvällströtta/morgonpigga barn är ett nyårsfirande vid tolvslaget inte riktigt aktuellt. Jag tror att sist vi var vakna och påklädda för att fira in det nya året var när Wollmar var 5 månader gammal. Sedan dess har det varit tidiga kvällar där vi istället firar nyåret samtidigt som befolkningen i Azerbaijan, dvs ett gäng timmar före oss.

I år firade vi tillsammans med bästa Simon och Jenny och deras lilla bebis i magen. De stod för för- och huvudrätt och vi kom med efterrätt och underhållning (alltså barnen). Efter lek, mat och efterrätt fick barnen pyjamas och tittade på barnprogram och vid 20:00 firade vi in det nya året. Sedan blev det raka vägen hem, mot strömmen av alla nyårsfirare, för att lägga barnen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Gott nytt år alla!

Previous

Next

2 Comments

  • Gott nytt år!!
    Charlie var vaken till 00.30 . Sov 1.5 timme extra på morgonen.
    Han skulle kunna vara vaken hur länge som helst om vi inte la honom. Men har var på väldigt gott humör så det kändes ok.
    Annars är väl nyårsafton ganska överskattat tycker jag. Jag lägger mig gärna i tid och börjar nya året pigg och utvilad. Så gammal är jag haha.

    • Gott nytt Hanna! Såg att ni kommer till Sverige snart! Kommer ni till Stockholm något och får vi isf bjuda på middag eller något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *