Koreansk matvecka!

Nu hörrni! Vi har lagat mycket lankesiskt, thailändskt, kinesiskt och japanskt förut. Nu känns det läge att bekanta oss med koreanska smaker och rätter. Det är ju rätt trendigt, så ganska i tiden också. Vi har vänner som älskar bibimbap, men det blev inget sånt den här veckan. Blir nog gott ändå!

Stekt ris med ägg och kimchi (kimchirecept här)

Soppa på hemgjorda nudlar

Kryddstarka bräserade kycklingdelar

Fredagskyckling som kommer behöva kompletteras med något som barnen äter. Typ tortillas?

Koreanska pannbiffar

Veganska risbiffar

Fläskgryta (bulgogi)

Vad tror ni? Har ni någon erfarenhet av koreanskt? Något vi inte får missa? 

 

 

Previous

Next

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.