Baka choklad-bars från hela världen?

När jag satt och letader kroatiska recpt hittade jag detta recept, en hemgjord chokladbargjord på krossat kex i botten, smörkräm emellan och smält choklad längst upp. På så många sätt lika de kanadensiska vi gjorde här om veckan.

image

Då slog det mig att det säkert hade gått att baka sig runt världen och göra olika länders olika versioner av typ samma sak.
Tror ni att radiokakan hade fått vara den svenska varianten? Eller kanske någon snickers-kake-variant?

Haha, känns inte riktigt rimligt att vi ska baka oss igenom världen på det här sättet, men jag kanske kommer behöva göra det till en grej. Hitta de här recepten för varje land vi har temavecka. Googla landet+ chocolate non baking bar, eller nåt.

Haha.

Ha en fin fredag hörrni!

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.