Libanesisk matvecka

Den här gången kunde Wollmar inte komma på något land, så vi lämnade över beslutet till helgens middagsgäster. Efter lite påtryckningar valde de Libanon. Den kinesiska matveckan finns utvärderad här och den innehöll verkligen några guldkorn! Vi gillar libanesiskt och äter det rätt så ofta ute. Vi gjorde en hel del liknande till Mias trettioårsfest i maj. Men vi har faktiskt aldrig gått all in på en libanesisk vecka. Så det gör vi nu!

 • En libanesisk pasta med köttfärssås 
 • Linssoppa

   

  Nu får gästerna (Simon och Jenny, heads up!) välja vilken rätt de vill ha på söndag!

   Vi har även gjort denna vitkålssallad på kålresterna från kinesiska veckan. 

  Previous

  Next

  3 Comments

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *