Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Jular vi minns

Jular vi minns

  • av

Jular vi minns

Julen 2015 blev vår första riktigt bra jul sedan barnen kom, kan man väl säga.

Barnen var friska och vi hade en idyllisk familjejul med släkten på Öckerö.

Julen 2014 var en katastrof.

Det blev en ambulansfärd på julaftonskvällen eftersom Wilfred hade fått både vattkoppor och RS-virus på samma gång. Han slutade i princip att andas på vägen hem från julfirandet. Han fick vårdas först med cpap och sedan bara syrgas i 5 dagar på sjukhus. Som tur var fick han all den vård han behövde och har idag inga men alls!

Julen 2013 var det väl egentligen inget fel på.

Vi hade gjort rutinultraljud och sett att Wilfred i magen mådde fint och åkte sedan ner och firade jul på västkusten. Mia var bara väldigt trött och Wollmar (då ett år och 5 månader) var för liten för att verkligen uppskatta julen.

Julen 2012 var vi föräldra-rookies och upplevde julfirandet med Mias alla syskonsöner som rätt stökigt, vill jag minnas.

Wollmar var då precis i den åldern då hade inte hade ro att amma om det var för mycket liv runt omkring, och det julfirandet var det svårt att hitta någonstans att komma till ro. Men det var en lycklig jul med vår första lille tomtenisse.

Julen 2011 hade vi inte börjat blogga än, men den var riktigt dålig.

Mia var då nygravid och spydde mellan varje rätt på julbordet. Det bar så tidigt att vi inte hade berättat för familjerna än, och helgen kom mest att försöka få Mia att ha huvudet upp och fötterna ner.

Julen 2016

Den här julen har verkligen upplevts mer rofylld än de tidigare. Äntligen är barnen så stora att de kan vara med litegrann mer aktivt i julfirandet. Nu känns det som att vi kan vara med och skapa julaftonsmagi, det är häftigt.

Hur har din jul varit so far?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *