Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Gott nytt år! 

Gott nytt år! 

När vi summerar vårt blogg-år är detta det vi är gladast över. Vi har sett ökningen successivt och glatt oss varje månad. 

Men vi vill bara ta tillfället så här på nyårsafton att säga tack! 

Tack för att ni läser! 

Detta är det som gör att vi fortsätter. Att vi vet att ni finns där ute, att ni läser, följer, tipsar och gillar. Att ni hittar svar på frågor här, att ni finner tröst här. Att saker vi skriver får vara er till inspiration. Att Mia får vara den där rösten som ekar i örat på en nybliven mamma på efterkontrollen “klart barnmorskan ska kolla knipet också!”, eller rösten som ropar “heja, stå på dig, var en besvärlig patient!” till kvinnan som tvekar om det är värt att söka hjälp för besvär som hon dras med. 

Det är ni läsare som är strecket på kurvan. Ni blir fler, och ni ska veta att vi inte för en sekund tar er för givna. Vi är så otroligt ärade av att vi får vara en del av er vardag. 

Vi lägger strax barnen och ska äta en trerätters festmåltid i hemmets lugna vrå, innan vi säkerligen somnar strax innan tolvslaget.

Vi somnar med ett leende på läpparna och en tacksamhet över året som gått. 

Gott nytt år på er älskade vänner! 

2 kommentarer till “Gott nytt år! ”

  1. Tack för det här året. Jag hittade er blogg vid den här tiden för ett år sedan. Att jag hittade hit har betytt så otroligt mycket för mig, blir alldeles tårögd när jag tänker på det. Tack! Hänger också med er in i 2017 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *