Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » BakingBabies på semester

BakingBabies på semester

Gone Fishing
Sri Lanka semester

BakingBabies på semester

Nu har vi städat och lånat ut lägenheten till vänner som vill provbo i innerstan, packat våra väskor och drar på semester! Vi åker till Sri Lanka i ett par veckor och äter färsk frukt och ris och curry och hänger med släkt och vänner. Mest kommer vi bara njuta att vara på en paradisö.

Här på bloggen har vi tidinställt en massa blogginlägg, så ni kommer inte vara utan er dagliga dos BakingBabies. Här på bloggen kommer det rulla på med blogginlägg som vanligt. På Instagram kommer vi om möjligt vara mer flitiga med ögonblicksuppdateringar. Vi vet inte exakt hur mycket tillgänglig wifi vi kommer ha, så eventuellt kommer vi ha svårt att svara på mejl och kommentarer.

Om vi hamnar i radioskugga får ni lita på att vi kommer med härliga uppdateringar när vi kommer hem. Vi ska försöka filma lite, så kanske lyckas vi klippa ihop en vlogg också, lite senare.

Vi ses och hörs! 

3 kommentarer till “BakingBabies på semester”

  1. Avis!

    Hur tar ni er runt? Köra bil själv eller åka lokalbuss känns inte direkt som ett alternativ…? Tänker mest på om en vill göra dagsutflykter till Sigriya eller nåt elefanthem eller så.

    Vi siktar på att komma iväg 2020 då alla barn känns tillräckligt stora. Så långt till dess bara!

    1. Vi kommer åka tåg en del, ha chaufför någon gång och annars åka tuktuk korta sträckor. Till elefantbarnhem blir det tuktuk, på längre resor tåg och när det är omöjligt på annat sätt bil (utan bilbarnstol…).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *