Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Svajigt internet och sista dagen i Kandy

Svajigt internet och sista dagen i Kandy

Vi har supersvajigt internet så ikväll blir det inga bilder med dagens inlägg. Idag har vi ätit lunch med några släktingar på en kinesisk restaurang. Jag är ingen fan av svenska kinarestauranger, men kineisk mat med en Sri lankesisk touch är väldigt, väldigt god! Jasmin Song är en kinesisk restaurang i Kandy som vi varmt kan rekommendera! 

Släktingarna följde sedan med oss upp till vårt lånade hus och Joseph och hans mamma hade bakat en kaka som vi tog till eftermiddagsteet. 

På när de gått promenerade jag och Joseph till en butik och köpte middagsmat, något så spännande som kycklingköttbullar och pasta. Ibland måste vi bara göra det lätt för barnen. 

Imorgon klockan sex går vårt tåg från Kandy till Colombo. Där ska vi sedan byta till tåg söderut, till Hikkaduwa. Sista dagarna på resan tillbringar vi vid indiska oceanen. Ska bli najs. Egentligen är klimatet mycket mer behagligt uppe i Kandy, men havet har ju ändå något visst med sig. Och det ska bli enormt härligt med frukostbuffé! 

Vi hoppas på wifi från hotellet, hörs! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *