En februarionsdag

Det händer så mycket grejer som vi inte hinner berätta om!

I lördags var jag ute och åt med min barndomsbästis på kvällen, vi firade min 30-årsdag nästan ett år i efterskott. Hon bjöd mig på avsmakningsmeny på Miss Voon, och det var ju typ himlen. Men så sjukt mycket mat, på slutet typ kved jag när de kom in med sista rätterna, för att jag var så mätt. Men det gick ju inte att sluta äta, det är ju så himla gott. Det här var typ enda bilden jag tog på hela kvällen, tyvärr.

Hummertaccos och sashimi

I söndags var Joseph och barnen på gympan på förmiddagen, och jag var hemma och pluggade. På eftermiddagen åkte vi på ettårskalas!Våra vänners lille Frank fyllde ett. Det är verkligen härligt att få stå bredvid som nära vänner till en familj som först är gravida, och sen  nykläckta päron, och sen nu då börjar bli en liksom rutinerad familj. Den där resan är så bitterljuv på många sätt! Men GRATTTIS igen till Frank på ettårsdagen, vi är såå glada över att få ha dig i våra liv!

Om ni undrar hur vi hittar tid till att blogga/plugga etc så kan jag berätta att ibland går det till så här: Barnen får bada och jag sitter på golvet med fantastisk ergonomi och pluggar/bloggar. Jag lever som jag lär alla dagar i veckan och så vidare.

Igår var jag iväg och träffade forskaren/handledaren som hjälper mig med den vetenskapliga artikeln som jag håller på med. Jag bearbetar data som blivit över efter hennes forskning om bäckensmärta under/efter graviditet. Det går långsamt, men jag börjar ändå ana att vi kommer komma någon vart med det hela. Joseph och barnen var lediga eftersom förskolan var stängd, och de hade varit på biblioteket på förmiddagen ätit pizza och sedan varit på museum hela eftermiddagen. Så glada och trötta barn på kvällen sen, alltså.

Så nu sitter jag och läser sånt här igen, alltså. Lajbans

Ikväll tänkte jag gå på typ första gruppträningsklassen sedan jag blev förälder. Just nu är jag inne i någon slags träningssvacka, där jag springer bara för att det är en icke-ifrågasatt rutin, men övrig träning har liksom bara blivit sååå tråkig. Så jag tänker att lite instruktörspepp kanske gör susen?

Nu kommer blogginläggen rulla på i över en vecka till med svar på era frågor från senaste frågestunden. Om ni har några tankar om kommande inläggsserier eller så får ni gärna höra av er!

Och ni, kom ihåg att vi älskar kommentarer, om än bara små hejarop. Och har ni mammagrupper och andra, KOM IHÅG ATT DELA. Ni vet aldrig vem som allra mest behöver hitta hit!

Onsdagskram på er! 

Previous

Next

2 Comments

  • Försökte hitta nåt bra ställe att flika in att nu har fyran kommit! 😀 nästan tre veckor innan bf! Så något överraskad! Men känns såååå underbart att slippa gå över tiden för en gångs skull och att allt gick bra. Vi hann in och barnen sov när vi åkte. Förlossningen var helt unik mot de tidigare, lugnare förlopp (hann vara inne en timme på förlossningen innan hon kom) men det där lugnet emellan värkarna gav mig tid att tänka för mycket tror jag. Började bli otålig och undra om det gick för långsamt/hur lillan mådde och allt sånt. Föredrar nog när kroppen agerar snabbt och jag bara hänger med… förlåt för lång kommentar, säkert oerhört virrig också! Tack iaf för att du och ni finns som blogg! <3

    • Men åååå grattis!!! Hurra hurra hurra!!! Vill såklart veta alla detaljer om allt, men berätta bara om du vill! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *