Säsongsstart av förlossningspodden

För några veckor sedan hade jag äran att få åka ut och träffa Emma Philipsson och spela in podd. Emma är SJUKT bra på att leda ett poddsamtal, och efter exakt två sekunder hade jag glömt att vi spelade in. Det vill säga, jag satt inte på nålar och vägde mina ord. Utan jag tror att jag mest pladdrade på?

Ni får lyssna själva!

Här finns min medverkan i Förlossningspodden.

 

Previous

Next

3 Comments

  • Så himla bra medverkan! Är så glad att jag hittade hit när allt hände mig. Önskar bara att inställning till snitt inte vore så ..”räkna inte med det”. Som ni nämner, för vissa är det faktiskt avgörande om man vill ha barn och för min del fler barn efter min förlossningsskada…fortsätt prata om allt detta och fortsätta lära oss. Uppskattar denna blogg till tusen!

  • En fantastisk bloggare i en fantastisk podd! Har använt förlossningspodden lite som terapi efter min första förlossning. (Födde barn igen för ett halvår sedan) Ganska lik din, utan så allvarliga skador efteråt (men ändå massor jag inte hade föreställt mig innan). Tack för att du delar med dig både i avsnittet och framförallt i bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *