Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Med SKL i Göteborg 

Med SKL i Göteborg 

En hotell-spegel-selfie innan arbetsdagen startade
En bild av min “in action”.  Bakom statistiken om förlossningsskador finns vi kvinnor, vars liv blir förändrade för alltid.

Igår var det alltså dags för näst-sista turnéśtoppet för workshopsdagarna om satsningen på en förbättrad kvinnosjukvård som jag har hängt med på. Det var lämpligt nog dags för Göteborg. Lämpligt så att vi kunde passa på att få en helg med vänner och familj i Göteborg/på Öckerö eftersom det också är ledigt på måndag. 

Den här dagen innehöll en massa bra grejer. Det är ju en del fasta punkter på programmet, bland annat min presentation om patientperspektivet och olika valbara delworkshops på eftermiddagen. Men där emellan är det tid och utrymme för goda lokala exempel, och den här gången hade det råkat bli ett stort fokus på psykisk hälsa. Så bra! 

Jag fick tillfälle att äta lunch med en av bäckenbottens-fysioterapeut-världens kunnigaste och det var fint. Och på kvällen anslöt Joseph och barnen och vi landade hemma hos vänner och firade en födelsedag. Och nu är vi på Öckerö hos Josephs föräldrar. Mysigt!

Hoppas din helg är din! 

2 kommentarer till “Med SKL i Göteborg ”

  1. Jag tänkte bara skriva att det känns som att det börjar hända saker inom kvinnohälsa nu? Till och med min farmor har nåtts av det. På hennes initiativ började vi prata om förlossningar och förlossningskador och liknande efter att hon sett nåt om det på tv. Kanske är det äntligen något som det pratas om? Keep up the good work! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *