Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Födelsedagsveckan!

Födelsedagsveckan!

Födelsedagsveckan!

Den här veckan är vår födelsedagsvecka, min och Wilfreds. Jag blir såklart påmind om Wilfreds födelse när det är hans födelsedag, men också på min egen. Jag firade min födelsedag 2014 på BB, kejsarsnittad och ensam med Wilfred. Joseph och Wollmar var hemma i karantän, eftersom Wollmar kräkts dagen innan. Det var en konstig födelsedag. Jag minns att jag tagit med mig en bok som jag började med. Jag gav upp efter ett par kapitel eftersom jag absolut inte hängde med i handlingen och dessutom tyckte att författaren aldrig slutade blanda in nya karaktärer i boken. Efteråt såg jag att det var en novellsamling jag börjat läsa. Hahaha.

Wilfreds födelsedag i tisdag var precis så bra som man kan hoppas på. Han blev jätteglad för presenterna och stortrivdes med uppmärksamheten och firandet, både hemma och på förskolan.

Min dag då?

Den började med frukost på sängen och sång av mina grabbar. Sen fick jag en present, Joseph hade kört på mitt tema och bokat in mig på någon eftermiddagsöverraskning. Sedan drog jag till jobbet och rev av en sedvanlig arbetsdag, men fick snabba mig därifrån.

Joseph hade bokat in mig på SPA! Först 40 minuters rygg/ben/fotmassage och sedan lika lång ansiktsbehandling. Och på slutet fick jag ett eget rum med bubbelpool att chilla i och ett fat med färsk frukt och iskallt vatten. Så himla najs! Jag stornöjt av behandlingarna, men kanske nästan lika mycket av en timmes total stilla egentid i poolrummet.

När jag kom hem möttes jag av detta:

Mina två önskemål inför födelsedagen: Ceasarsallad och tårta med nutella, salt kolasås, bananmos och garnerad med kanderade mandlar. Så gott! Vägen till mitt hjärta är sannerligen genom magen.

Imorgon är det en vanlig arbetsdag för mig igen, men förskolan är stängd så Joseph och grabbarna ska till Skansen. Och ge Wilfreds nappar till katterna. Farmor frågade honom via Skype idag om hur det kommer gå att sluta med napp, och han svarade “Inte så bra!”. Lilla hjärtat… Vi får väl återkomma med hur det går. På lördag ska vi ha brunch-födelsedagskalas med familj och vänner, Joseph håller som bäst på att baka knäckebröd och småkakor för det just nu.

Förresten, vad vill ni läsa om?

Jag har en till serie inplanerad men när juni börjar står jag utan idéer! Kom gärna med förslag!

2 kommentarer till “Födelsedagsveckan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *