Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Poddar om sex

Poddar om sex

Poddar om sex

Den senaste tiden har jag det varit mycket sex i mitt liv. Haha! Nä, men det har fallit sig så att en massa olika poddar haft avsnitt om sex den senaste tiden.

  1. Ebbas gravidpodd om sex. Det är Ebba Von Sydows pod. Ann Söderlund är med och pratar om relationer genom graviditeten. Och barnmorskan Elisabeth Hjärtmyr ger expertråd svarar klokt på frågor och försöker svara på “vad som är normalt”. Ett ganska lättsamt avsnitt som ändå svarar på rätt många frågor som nyblivna föräldrar kan tänkas ha.
  2. Feministiska Penntricket pratar om sex utifrån perspektivet hur kvinnor och män i heterorelationer fostras in i sexuella roller som fungerar rätt dåligt för kvinnor, på olika sätt. BRA!
  3. Och JAG har medverkat på podden Life With Kids! Jag pratar på om saker som jag vanligtvis pratar om. Lite om hormoner, ganska mycket om bäckenbotten och ärr. Om sex utifrån funktion, identitet och relation. Lyssna gärna! Men säg bara snälla saker. =)

Som om det inte vore nog så ska jag lyssna på denna på vägen till jobbet idag: Den laddade sexdebuten. Kropp och Själ i P1. En av mina favoritgrejer att lyssna på.

Hoppas ni får ett fint, sexigt, slut på veckan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *