Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Influencers of Sweden – stora influencerpriset

Influencers of Sweden – stora influencerpriset

Influencers of Sweden – stora influencerpriset

Som bloggare är vi en del av Influcencers of Sweden, branschorganisationen för influencers. På grund av lite olika anledningar är ju vår blogg inte någon stor business för oss (mest på grund av min landstingsanställning), men vi försöker ändå hålla bloggen på en branschmässig nivå. Nu har InoS instiftat ett pris och vi ville bara berätta! Tror faktiskt inte vi passar in i någon av nomineringskategorierna (läs gärna och kolla själva?) men det är ju oerhört kul att få nominera andra!

Du kan kolla in kategorierna och nominera dina favoriter här!

Jag passade på att nominera bland annat Ditt barn&Du i kategorin “nykomling” och Lady Dahmer för “årets röst”. Det finns så många viktiga bloggar/konton och passionerade bloggare/influencers som får alldeles för lite cred och tack!

Dagens tips är alltså att ta några minuter och nominera dina bloggfavoriter! 

4 kommentarer till “Influencers of Sweden – stora influencerpriset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *