Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Favoritmusik och film

Favoritmusik och film

Vilken musik lyssnar ni helst på?

Joseph:

Just nu lyssnar jag helst på ny musik, som jag inte lyssnat på förut. Jag lyssnar mycket på olika spellistor på Spotify som introducerar mig till nya låter och nya artister. Jag tycker också om lite äldre musik som jag lyssnade på som yngre: Coldplay, Phoenix och Jamiroquai. En av mina favoritlåtar genom tiderna är:

Mia:

Mia har generellt mest lyssnat på HipHop och RnB. I perioder mer svensk hiphop och i andra perioder mer amerikansk. Hon gillar också glad pop och är ganska beroende av att lyssna på glad musik när hon tränar eller ska peppa igång för något hon är lite nervös för. Förutom Timbuktu är nog detta hennes favoritlåt genom tiderna:

Har ni några favoritfilmer?

Jag älskar att se ny film och gillar liksom film generellt. Jag tycker om att gå på bio och njuter av upplevelsen av att få sjunka in i dramat även om jag i slutänden kanske inte älskar själva filmen. Mia är otroligt känslig när det kommer till sorgliga, tunga eller läskiga filmer. Hon tar in alla känslor så pass mycket att hon oftast inte orkar ens börja kolla på en film en vanlig kväll. Mias favoritfilmer är sådana som lämnar henne med en glad känsla i kroppen, typ Amelie från Montmartre. Två filmer jag gillat lite extra är “The usual suspects” och “Big fish”.

 

Nu är det er tur!

Tipsa oss om musik och film!

3 kommentarer till “Favoritmusik och film”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *