Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Strand och ponnyridning

Strand och ponnyridning

  • av

Idag blev det inga större utflykter utan vi höll os i närområdet. Vi inledde med fossilletande på stenstranden följt av sandstrandslek och flyga drake. Det var superhärligt väder fram tills dess att vi drog in för lunch och sedan drog mörka moln och lite regn in.

Efter lunch tog vi en promenad till den lokala biodlaren och köpte upp oss på gotländsk honung. En av burkarna var smaksatt med citron och passade grymt med ramslössalt i yoghurtsåsen till grillad laxsida till middag.

Vår vana trogen åkte vi till Vikes alltjänst och stall och red. Det blev premiär för Wilfred som till en början blev livrädd och vägrade rida. Självklart ångrade han sig så snart Wollmar red iväg, men vid det laget var det andra på tur innan honom. När det väl kom sig fick Wilfred rida på fina Oden, men då var stallägaren upptagen med en liten pojke som red på lilla Donovan så eftersom vi kunde rundan fick vi ta Oden själva och gå runt. Hur mysigt som helst! Snacka om sommaridyll att få gå i skogen med häst och familj. 

Imorgon blir det nog utflykt igen. Oklart dock vad det blir. Kanske någon bra jordgubbsplock någonstans?

Lilla Donovan, aka Ponnyvan, blev det ingen ridning på denna gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *