Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Tiotusende steget på en ny resa 

Tiotusende steget på en ny resa 

Vintern i början av 2016 träffades jag och Louise för första gången. Vi hade kommenterat på varandras bloggar under en tid, och plötsligt hade vi båda tanken: Vi skriver en bok ihop!

Vi sågs, började dra i lite trådar och började klura. Sen hände inte så mycket mer, tills vi i januari i år fick kontakt med ett förlag som ville ses och prata. 

Under våren och sommaren har vi jobbat på, och nu i dagarna har vi skickat in vårt manus. Under hösten följer nu förfiningsarbetet och till våren 2018 kommer vår bok! 

Min pirriga, nervösa och lite stressade min när vi precis skickat in manus. 

Det är ju inte som att inskickandet är det första steget på den här resan, men det är i alla fall ett avgörande steg! Det är så himla kul! Och det känns lite som en slags prao, att få se en helt annan bransch litegrann från insidan. 

Jag har typ velat skriva en bok sedan jag var liten, så detta är på alla sätt en dröm som går i uppfyllelse!

4 kommentarer till “Tiotusende steget på en ny resa ”

  1. Åh vad roligt! Den ska jag köpa sen 😀 att skriva en bok är en dröm för mig med! Men har ingen aning om vad den ska handla om…… får kanske bli något om det jag doktorerar i, men fy så trist (för andra att läsa) känner jag då! Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *