Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » BB-marschen

BB-marschen

Den här helgen har varit intensiv. Vi har haft nattgäster sedan i fredags, Joseph sprang Midnattsloppet igår och och barnen var bjudna på kalas i dag. Ändå var det hundraprocentigt självklart att delta i BB-marschen idag.

Det var _så_ värt det. Vi har inte hört någon officiell siffra, men det måste ha varit upp emot 5000-demonstranter idag i Stockholm? Jag mötte patienter, förskoleföräldrar, socialamediebekanta och vänner i varenda gathörn. Barnen var med i början men Joseph tog barnen till kalaset de var inbjudna till, efter ett tag. Jag gick med vänner och fick demonstrera för glatta livet. Här nedan med förlossningspodden-Emma (foto av Emmas kompis Astrid). 

Efter marschen gick jag hem, svidade om och snörade på löparskorna. Drog av veckans långlöpning med världens energiboost i kroppen. Ilska som drivmedel, tillsammans med kicken av att se ett sånt härligt systerskap gå ihop för att visa missnöje om en av mina fokusfrågor, gav mig bästa löpturen på länge. 

Under talen stod jag med rinnande tårar. Måtte vi verkligen få till en förändring nu? 

Vi är otroligt tacksamma för ett bra initativ!

Hur gick det för er andra, i andra delar av Sverige? 

1 kommentar till “BB-marschen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *