Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Fysioterapins dag

Fysioterapins dag

Fysioterapins dag idag!

Grattis på vår dag, kära kollegor! Och grattis till er patienter, för att ni har oss!

Det känns så härligt att få tillbringa den här dagen på en kurs med kvinnohälsa-fysios. Min favvogrupp av fysios!

Här har ni fem anledningar till att alla vi fysioterapeuter är fantastiska!

  • Vi älskar att lära nytt, och vi älskar att förmedla relevant och pedagogisk information till våra patienter.
  • Vi har stark empatisk förmåga och är goda lyssnare.
  • Vi kämpar med våra patienter i vått och torrt.
  • Vi förmedlar hopp och ser en väg där du kanske inte kan se framåt alls.
  • Vi får energi av våra patienter och er framgång är vår drivkraft!

Jag är så otroligt stolt över vår yrkeskår. Över vårt kunnande och vår drivkraft till att alltid lära mer och aldrig ge upp. Jag är så tacksam över att få vara en del av en grupp vårdgivare som kräver att få ha tid att se patienter och lyssna på dem, på riktigt.

Ett fantastiskt yrke, med fantastiska kollegor. Inte lika fantastiska förutsättningar för att bedriva vård i alla lägen, men det behöver vi inte prata om just idag.

Idag är vi bäst!

Det är också fredag! Kollegor, jag önskar er en njutbar fredagskväll med firandetouch! Köp hem något gott!

Pssst!

Ska du träffa en fysioterapeut idag, köp med en kexchoklad och ge hen en kram. Säg tack och ett grattis! (Jag vågar mig på denna direkta uppmaning eftersom jag inte träffar några patienter idag själv, hehe..)

 

 

 

 

 

1 kommentar till “Fysioterapins dag”

  1. Önskar att jag skulle träffa en fysioterapeut idag så jag fick tillfälle att ge bort en kexchoklad! Jag älskar fysioterapeuter. Fysioterapeuter har räddat mig från kryckor och starka värktabletter efter knäoperation och i samband med skolios och graviditetsrelaterad bäckensmärta. De allra coolaste träningsresultaten (smärtfrihet och rörlighet!) har jag fått med hjälp av fysioterapeuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *