Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Vi är tillbaks!

Vi är tillbaks!

I fredags kväll slog vi i taket!

Vi har ju vetat länge att vår statistik går spikrakt uppåt vad gäller sidvisningar och antal besökare, men det har ju bara varit en grej vi vara glada över. Men i torsdags slog vi i taket vad gäller den bandbredd vi betalar vårt webbhotell för. En rolig omständighet, men ett lite knöligt faktum sådär sent en tortsdagskväll. Vi har försökt lösa vad vi kan, men mest har det varit att kontakta webbhotellet och vänta.

Nu är det ny månad, ny pott med banddbredd och en kommande uppgradering från vår sida vad gäller vad vi betalar för. Vi är tillbaks!

Vi har saknat er, och vi hoppas att ni saknat oss! 

 

Ps: Vill ni vara med och sponsra oss så finns möjligheten här:

Swishdonation
Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden ovan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa.
Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!

3 kommentarer till “Vi är tillbaks!”

  1. Hej!
    Jobbar själv som sjukgymnast inom Västra götalands regionen och måste först börja med att tacka för det jobb du gör. Och stort grattis till priset som årets sjukgymnast! Du har sammanfattat så mycket information på ett lättförståligt sätt, finns det möjlighet att vi kan använda delar av ditt material som del av den utbildning vi tänkt starta för postpartum kvinnor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *