Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Galakväll Stora Influencerpriset

Galakväll Stora Influencerpriset

Galakväll Stora Influencerpriset

Det har varit så himla mycket den senaste tiden, men visst har vi berättat att vi var nominerade till pris i kategorin “Årets Röst” på Stora Influencerpriset? Så himla fint att BakingBabies blir nominerad i en sådan kategori. Att vi inte bara uppfattas som några som talar till utan också att vi talar för. Eftersom ni läsare är de bästa på jordklotet är äran i att få vara er röst något otroligt ärofyllt!!

Vi har haft barnvakt rätt frekvent senaste tiden, och kommer behöva ännu mer framöver (typ idag), så vi bestämde att jag skulle gå på galan och Joseph skulle vara hemma med barnen. Jag fick ta med mig en +1 och bjöd med mig vår vän Jenny. Jag har haft en stegrande PMS senaste dagarna och med den kommer en självförtroendedipp. Jag var INTE särskilt pepp på gala med hundratalet snyggbloggare när dagen började. Det blev inte bättre av att Jenny fick lämna återbud eftersom hennes son var sjuk. Schemat för dagen innebar också att jag skulle jobba fram till 16.15 och lyckas göra i ordning mig till galan hyfsat snabbt vilket fick mig att må illa av oro för att jag skulle komma fulast till galan.

Men. Jag fick tag på Knivlisa som lovade att förbarma sig över mig lite. Och dagens sista patient lämnade återbud vilket gjorde mig överlycklig i och med att jag fick mer tid att gå hem och fixa i ordning mig på.  (Om du läser, förlåt, men du gjorde min dag, tack!) 

Håret

Mitt sätt att skapa ordning och kontroll över saker jag är att förbereda mig, och håret är en av de saker jag tar som redskap för att känna att jag är i kontroll. Den här gången tror jag att jag gjorde om frisyren typ tre gånger. Men sen blev jag nöjd!

Sällskapet

Jag hade stämt träff med Knivlisa och fick genom henne lära känna Hanna Halmerud. Så gulliga!

Jag träffade också trevliga Resfredag-Annika och efter galan tog vi också sällskap mot Södra Station. Kul och intressant att få prata blogg/sociala medier med någon med en heeelt annan nisch. På ett sätt har vi så mycket gemensamt, och på andra sätt inte alls. Andra social media influencers är sannerligen en slags kollegor, och det är väldigt berikande att få träffa fler.

Klänningen

Jag förstod ganska kort inpå galan att det krävdes en annan slags typ av klänning än jag liksom bara har hemma, och fick köpa en glittrig långklänning kvällen till ära. Jag är ju förpassad til petite-sortimentet för personer under 160, och den här som var typ den enda jag faktiskt kunde beställa i min storlek. Jag var skitnervös för att vara felklädd på något sätt, men det var okej. Jag kände mig snygg!

Galan

Galan ägde rum i Elite Marina Tower (Saltsjö Kvarn) och var på lagom buss och promenadavstånd hemifrån. Vi var i Gyllene salen och det var såå fint ordnat.

Ebba Von Sydow kom, med all sin pondus och med bebis på armen, och delade ut Ebba-priset. Ebba-priset är ett nyinstiftat hederspris och gick i år till till Frida Ramstedt, som driver Trendenser. 

Under kvällen fick en massa fantastiska personer pris, och en massa coola personer delade ut priser. Spiderchick-Moa och Knivlisa var båda nominerade i Årets Veteran (Ett pris som togs av Elsa Billgren). Moa (och hennes kollega/kompis Mathlida) var också jättetrevliga och roliga att träffa IRL.

Efter prisutdelningen drog en DJ igång och jag vet inte om tanken var att det skulle blivit dans och mer party, men alla drog ut i lobbyn och baren och stod och pratade. Vid 11-12-någongång gjorde mina och hela sällskapets klacksko-fötter så ont att vi avrundade.

Tack

Tack Linda och Influencers of Sweden för en fantastisk gala. Tack läsare, följare och jury för en nominering i ett hederfyllt pris! Tack alla ni som läser och låter oss tala till och tala för er.

Varje sådan här sak lyfter och bär oss och ger energi till fortsatt BakingBabies:ande.

Kram på er alla! 

 

4 kommentarer till “Galakväll Stora Influencerpriset”

  1. Verkligen roligt att träffas och tack igen för att du hjälpte mig hitta hela vägen till bussen, annars hade jag förmodligen fortfarande virrat omkring på gatorna där ute… 🙂 Hoppas att vi ses framöver. Kram från Nynäshamn!

  2. Vad mysigt du beskriver kvällen. Och så man känner igen alla tankar kring hår/kläder osv. Jag bara ville säga det. Du verkar så himla snäll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *