Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Välkommen till adventstid med BakingBabies

Välkommen till adventstid med BakingBabies

Välkommen till adventstid med BakingBabies

Vi har under de senaste åren försökt maxa julkänslan här på bloggen. December-inläggen har varit lite annorlunda från andra månader och vi har försökt ge er läsare en  injektion av julstämning även här. Inför i år började vi fundera lite extra på er läsare. Vilka ni är och varför ni läser här. Och vad vi kan ge till er som blir något av en överraskning. Tankarna landade i forskning, forskare. Ni som läser här gör inte det för att vi skriver så fantastiskt inspirerande om vardagliga ting. Ni återkommer för att ni har samma slags intellektuella intresse för kvinnohälsa som vi har. En del av er brukar också säga att ni gillar blandningen av inlägg här. Så: Välkommen till adventstid med BakingBabies!

Adventstid på BakingBabies kommer innehålla två saker:

Forskarkalendern.

Vi har dammsugit Sverige på forskare som arbetar med kvinnohälsa, vi har mejlat runt och vi har fått rätt många napp. Den stora delen av advent kommer därför fyllas med gästinlägg från forskare. Det kommer inte bli snustorra faktainlägg, utan vi har bett dem skriva om sina drivkrafter, passioner, frustrationer. Och om hopp. Är det något vi vill ge till er läsare är det hopp i juletid. Hopp om att det pågår bra forskning, hopp om att det finns krafter som driver på förändring.

Jul med BakingBabies

Vi är ändå inte en renodlad faktablogg, och övriga dagar kring juletid kommer vi späcka med julmys, jultips och recept. Vi lever på vårt liv här bakom kulisserna och vi ÄLSKAR julen. Framförallt bakning och matlagning. Ni kommer få se en del av det här på bloggen, men ännu mer på instagram.

Vi är så glada och tacksamma för ytterligare ett år med er läsare.

Hoppas ni kommer gilla forskarkalendern lika mycket som vi gör! Allt för er skull! <3

7 kommentarer till “Välkommen till adventstid med BakingBabies”

  1. Topp! Ja det är ju för all information, fakta, forskning så förträffligt och ofta pedagogiskt ni förklarar o delger! Här har jag sedan min förlossning hämtat info och hjälp och råd, information som jag inte hittat någon annanstans. Som gör mig trygg o lugn( are) , får mig att se på tex förlossningsskador som jag drabbats av , “med klarare glasögon” =). Bloggen har räddat mig! Och JA jättekul att se ert vanliga liv bakom!

  2. Låter toppen!!

    Ert recept på Jansson är nu väldigt omtyckt hos släkten och svärmor frågade i helgen försynt om vi även i år kunde stå för Jansson till julbordet. En uppgift som i alla år tidigare tillhört svärmor själv..!

  3. Pga insomnia har jag nu haft tid att läsa igenom alla forskarinlägg som publicerats hittills, och jag är helt såld! Så SJUKT bra!! <3 Gillar även julrecepten (fellow julnörd här, hej hej!) och svimmade nästan när jag insåg hur komplicerat det är att baka julvört. Tackar gudarna för att det går att köpa på affären, för det är i sanning ett ljuvligt bröd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *