BakingBabies bakar bebis

Det vår familj och våra närmaste vetat ett par veckor kan vi nu berätta för er! Vi väntar en trea!

BakingBabies bakar bebis!

Vi väntar ett tredje barn! Mia är nu i vecka 14 och bebisen kommer, om allt går bra, i oktober! Det är en planerad och efterlängtad liten krabat.

Preggobloggning väntar

Vi kommer återkomma med de bloggposter som skrivits och bara sparats under dessa veckor som vi bara väntat tiden an. Egentligen hade vi kunnat berätta från start. Om graviditeten inte skulle ”blivit något med” så är det ändå ett relevant ämne att prata om. Vi hade inte tyckt att det skulle vara svårt att prata med er om ett missfall. Men i och med att våra barn numera är så pass stora att de faktiskt förstår vad som händer, har vi velat vara hyfsat säkra på graviditeten innan vi berättade för dem. Och vi ville inte att nyheten skulle nå er läsare före barnen. Därför har vi sugit på den här karamellen ett tag!

Men nu ÄNTLIGEN kan vi börja preggoblogga och vara öppna med vår hemlis!

Någon mer som väntar oktoberbebis?

Comments (24)

Stort grattis fina Mia och förstås till Joseph och killarna! ❤️✨ Önskar Mia en bra graviditet och ser fram emot preggo-posterna.

Stort grattis! Jag väntar också nr 3! BF i början av augusti. För du föda vaginalt nu när du är opererad? Jag frågar för att jag har ett ”lätt cystocele”, och jag fick information att ”operation görs helst när du är klar med barnafödandet”. Känns inte helt rätt. Att jag ska behöva dras med besvär för att jag inte vet än om vi vill planera en nr 4 känns frustrerande.

Grattis till dig med! Jag varken ”får” eller vill, även tvåan kom ut via magen. Förstår hur du tänker. Stå på dig med hur du vill ha det, att göra kejsarsnitt är ju liksom ingen omöjlighet.

Tack så mycket, och tusen tack för svar <3

Åh! Stort grattis. <3

Stort grattis! Till er. Känns som om en god vän väntar barn, även om jag bara följer er via bloggen!

Grattis! Vi väntar också en oktober-bebis, 1:a är hen beräknad!

Grattis! Vi är beräknade 15 oktober men det blir ju snitt någon vecka innan troligen.

Tack! Jag är själv lite i valet och kvalet kring hur jag ska tänka kring förlossning. Fick en tredjegradens ruptur vid första förlossningen men upplever inga direkta besvär sedan dess. Vet ändå inte om jag vågar mig på vaginalt igen.

Jag har skrivit och tidsinställt ett inlägg om just detta, har man kan tänka kring förlossning efter en tidigare förlossningsskada. Det inlägget kommer inom en månad! Inte för att jag har rätt, eller kan säga hur någon ska göra, men det kan alltid väcka lite tankar.

Ser fram emot att läsa det!!

Grattis det ska bli roligt att få följa eftersom det är så länge sen det var aktuellt här . Lycka till!

Grattis!! Ska bli så himla roligt att följa 🙂

Stort grattis! Vår trea föddes 30 december, same, same but diffrent jämfört med de andra två….

Grattis, åh vad roligt!

GRATTIS! Åh så roligt med en liten bebis

Grattis! Så roligt! En novemberbebis bakas hos oss

Stort grattis!! Det blir roligt att följa, är själv i v 24

Grattis till er!

Stort grattis 🙂 Hoppas du mår bra Mia!

Stort grattis till er!!! Vad spännande att få följa er resa!

Vad kul! Grattis! Väntar också en trea med bf mitten på September

Vad kul! Vi väntar också en 3:a i oktober. Såg av en slump att våra barn är typ lika gamla, har en tjej född aug -12 och en tjej född juni -14. Det ska bli roligt att följa er graviditet, speciellt som vi ligger så nära i tiden.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.