Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Graviditetsdagbok från vecka 15

Graviditetsdagbok från vecka 15

Graviditetsdagbok från vecka 15

Den här veckan inget nytt?

Den här veckan känns som en bra vecka rent allmänt, men som en ren transportsträcka rent graviditetsmässigt. Det är inget nytt egentligen. Jag kämpar på med järntabletter, tycker att orken sakta smyger sig allt mer tillbaks. Men jag får ont i bäckenet när jag anstränger mig. Jag börjar känna mig lite som ett skämt också när jag är så hungrig hela tiden. Som en lite goofy seriefigur som bara tänker på, och pratar om, nästkommande måltid.

Magen börjar synas?

Jag har ju tyckt att magen har typ varit framträdande sedan vecka 7, men nu börjar jag få kommentarer. Inte jobbiga, utan bara “ja nu börjar det ju synas” från kollegor. På bilden ovan är det en morgonmage till vänster och en kvällsmage till höger.

Arbetsveckan har varit rolig!

I veckan har jag varit med mitt SKL-jobb inom satsningen för kvinnors hälsa och träffat ledningspersoner från Kvinnosjukvården i Linköping (och omkringliggande områden) samt i Stockholm. Så roligt att höra vad som händer, och faktiskt lite extra nu när jag också är gravid. Jag känner mig lite extra relevant inom området.

Är graviditetsvecka 15 annars ganska tråkig?

Vad är era erfarenheter? Nu ser jag fram emot RUL i vecka 20-någonting, och tycker att tiden går ganska långsamt. Men å andra sidan händer det en massa roligt i livet utöver graviditet, så jag får väl njuta av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *